У Франківську діти учасників АТО робили валентинки для татусів (ФОТО)

  • Сьогодні, 14 лютого, діти учасників АТО створювали валентинки та інші цікаві вироби власними руками для татусів, які захищають країну на сході.

    Зустріч відбулася в обласному еколого-натуралістичному центрі. Дітям показали живий куточок, де є кілька видів кроликів, шиншил, хом’ячків, морських свинок, папуг, рибок та інших тварин. А ще викладачі центру провели три майстер-класи. Оскільки сьогодні день закоханих, не обійшлося без валентинок. Діти робили невеличкі серця, обклеювали їх кавовими зернами і жовто-блакитними стрічками.

    Інші валентинки виготовляли зі звичайного картону: з одного боку прикрашали кольоровим папером, а з іншого – зображенням ангела-охоронця, який буде оберігати їхніх батьків на війні. Не менш цікавим виявився ще один майстер-клас, під час якого діти зробили декупаж на старих СD-дисках.

    Наприкінці місяця діти знову відвідають еколого-натуралістичний центр. Цього разу вони будуть плести браслети-обереги для військових і робити привітальні листівки для матерів до свята весни.

     

    Ірина Федоляк

     

    Читайте також:

    На Стрітення волонтери ліпитимуть вареники, аби допомогти пораненим

    Волонтери продають різдвяні віночки, аби зібрати гроші пораненому франківчанину (ФОТО)

    В Івано-Франківську підтримують дітей учасників АТО (ФОТО)

    14.02.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!