95 міліціонерів із Франківщини поїхали на Донбас

  • 95 бійців зведеного загону органів внутрішніх справ Прикарпаття вирушили на ротацію у зону ведення бойових дій на Сході України.

    Приїхавши на зміну побратимам, правоохоронці нестимуть службу на блокпостах, охоронятимуть важливі інфраструктурні об’єкти, забезпечуватимуть громадський порядок.

    «Перед поїздкою ми готувалися, тиждень провели на полігоні, де для нас проводили навчання із застосуванням різних видів стрілецької зброї, – розповів начальник Коломийського УМВС Руслан Білейчук. – У нас бойовий дух, адже їдемо захищати свою державу».

    У далеку небезпечну дорогу чоловіків прийшли провести їх рідні, друзі, керівники правоохоронних органів, представники влади, священики.

    «До складу зведеного загону увійшли кращі з кращих, які вже неодноразово виконували бойові завдання в зоні АТО, – сказав начальник управління МВС в області Микола Семенишин. – Вірю, що хлопці їдуть з миром і повернуться з миром, адже це задекларовано на міжнародному рівні».

    Успішної служби та швидшого повернення додому живими і здоровими побажав бійцям зведеного загону керівник апарату обласної державної адміністрації Руслан Панасюк, підкресливши, що представники влади вважають своїм обов’язком допомогу учасникам АТО у забезпеченні військовим спорядженням, технікою, паливно-мастильними матеріалами.

    «Сьогодні ви робите найважливішу справу. Це захист наших кордонів, збереження спокою в наших родинах, боротьба за мир, який має бути в державі, – зазначив Руслан Панасюк. – Дуже хочу побажати, щоб ми в такому ж повному складі, через період, який дозволяє ротація, зустрілися з квітами, музикою, в доброму настрої, у родинному колі!»

    15.02.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!