Діти з Прикарпаття вирушили на відпочинок в Одесу

  • Управління молоді і спорту обласної державної адміністрації організувало відпочинок 26 дітей пільгових категорій Івано-Франківщини в Українському дитячому центрі «Молода гвардія» (м. Одеса) у першій тематичній зміні «Різнобарвна Україна» (зміна триватиме до 7 березня).

    Відпочинок дітей протікатиме в національно-патріотичному руслі. Заходи, організовані у дитячому центрі, сприятимуть формуванню в дітей патріотичних та громадянських якостей, вихованню любові до рідної землі, шанобливому  ставленню до культурної спадщини нашого народу.

    Діти матимуть нагоду взяти участь у пізнавальній грі «Героїчна Україна», «Толерантна Україна», «Милозвучна Україна», «Традиційна Україна», «Талановита Україна». У формі гри їх ознайомлять із найбільшими цінностями української нації: національними традиціями і звичаями, народними ремеслами, мовою, піснею, книгами, розмаїттям пам’яток архітектури й музеїв, досягненнями науки, освіти, літератури та мистецтва. Упродовж зміни відпочивальників чекає цікава  культурно-екскурсійна програма, яка передбачає виїзди на оглядові екскурсії в місто, відвідування театру опери та балету, театру музичної комедії ім. М. Водяного, цирку.

    Путівки в оздоровчий заклад «Молода гвардія» надало Міністерство соціальної політики України, їх вартість повністю покрита за рахунок коштів державного бюджету України.

  • 16.02.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!