Співробітники прикарпатської міліції, які захищали Маріуполь, повертаються додому (ФОТО)

  • Сьогодні відбувається ротація сил прикарпатської міліції. Зведений загін УМВС України в Івано-Франківській області під командуванням Ігоря Візнюка залишає Маріуполь. Плече до плеча з донецькими міліціонерами бійці «Івано-Франківська» забезпечували спокій жителів. На зміну їм прибуде новий загін правоохоронців.

    Від імені керівництва та особового складу донецької міліції бійцям зведеного загону подякував заступник начальника ГУМВС України в Донецькій області Сергій Князєв.

    “Завдяки допомозі кожного з вас, вашій пильності, самовіддачі та професіоналізму вдається зберігати в місті стабільну оперативну обстановку, а також забезпечувати надійну охорону всіх особливо важливих об’єктів інфраструктури”, – зазначив Сергій Князєв.

    Всім бійцям, які вкладали всю енергію й душу для того, аби убезпечити маріупольців від терористичної загрози, оголошено подяку. За бездоганну службу та великий внесок у стабілізацію оперативної обстановки командиру зведеного загону Ігорю Візнюку була вручена пам’ятна дошка. Двоє правоохоронців, які особливо відзначилися під час несення служби, подали приклад витривалості та мужності, нагороджені наручними годинниками.

  • Зі словами щирої вдячності до прикарпатських міліціонерів звернулася також начальник управління кадрового забезпечення Наталія Зіненко, яка відмітила дисципліну та професійні якості вартових правопорядку.

    Оркестр ГУМВС України в Донецькій області виконав для захисників гімн України.

    16.02.2015

     

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!