Українські військові виходять із Дебальцевого (ФОТО)

  • Українські військові залишають Дебальцеве. Виводити війська почали сьогодні о 6-ій ранку після відповідного наказу.

     

    Багато хто виходить із міста пішки – вже на артемівській трасі їх підбирають українські підрозділи, – повідомляє “Громадське”

     

    Усі частини проривалися з боєм, розвідка “пробила” дорогу.

     

         

     

    128-а бригада та 40-ий батальйон територіальної оборони «Кривбас» залишають місто пішки. Також журналісти “Громадського” зустріли на трасі батальйон МВС “Львів”.

     

     

    Бійці «Кривбасу» кажуть, що п’ять діб нічого не їли. Були в оточенні в Новогригорівці, під постійним мінометним обстрілом. Село, за словами військових, стерли з лиця землі.

     

     

     

    Село Восьме Березня розбили бойовики, потім переслідували українські підрозділи, півколони попало під обстріл.

     

      

     

    За словами військових, поки що не всі українські формування змогли вийти з Дебальцевого. У місті їх прикривають 3-ій і 8-ий полки спецназу.

     

    Трасу перекрили перед поворотом на Світлодарськ, далі вона обстрілюється. Зараз трасою їде багато “швидких”, які забирають поранених, їх багато, проте точну кількість наразі назвати важко. Поранених везуть у шпиталь в Артемівську. У тому ж напрямку рухаються військові з Дебальцевого.

     

    Журналісти “Громадського” з посиланням на військових стверджують, що коридору не існує – дорога постійно обстрілюється. Місцеві мешканці також не можуть виїхати з міста.

    18.02.2015

     

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!