В Івано-Франківську на стадіоні “Рух” тривають практичні навчання курсантів

  • Цього тижня на івано-франківському стадіоні „Рух” проходять практичні навчання курсантів Прикарпатського факультету Національної академії внутрішніх справ. Мета навчань – поєднання теоретичної бази з практичною діяльністю органів внутрішніх справ, відпрацювання з курсантами тактичних навичок.

     

    До заняття на тему „Охорона громадського порядку та безпеки при проведенні масових заходів” залучено начальника відділу організації служби, забезпечення масових заходів та організації діяльності спеціальних установ міліції УГБ УМВС в області підполковника міліції Валентина Данилюка, який у цікавій формі, з практичними прикладами розповів курсантам про організаційні та правові засади діяльності підрозділів міліції громадської безпеки.


    Практична частина навчань із рекогносцирування території проведення масового заходу, розташування сил та засобів, залучених до охорони громадського порядку триває з 16 до 19 лютого.

     

    На стадіоні „Рух” відбуваються практичні заняття з кожною групою за участю начальника сектору організації охорони громадського порядку Івано-Франківського міського відділу внутрішніх справ підполковника міліції Олександра Петріва.


    Керівництво Прикарпатського факультету НАВС висловлює щиру подяку працівникам УГБ та Івано-Франківського МВ УМВС України в Івано-Франківській області, директорові стадіону „Рух” за участь у практичному навчанні курсантів, які незабаром будуть відпрацьовувати здобуті навички під час несення служби в практичних підрозділах органів внутрішніх справ.

     

    18.02.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!