Члени Народної ради Івано-Франківської області шукатимуть художників (ФОТО)

  • Громадська спілка “Народна рада Івано-Франківської області” сьогодні, 18 лютого, прозвітувала за річний період своєї діяльності.

    Як зазначили члени спілки, до Народної ради входять три юридичних суб’єкти, кожен із яких має певні повноваження. Загалом у Народній раді зареєстрували 168 звернень громадян. Серед них найбільше виділяються проблеми незаконних звільнень, черговості виділення земельних ділянок, поборів у лікарнях. 90% звернень стосуються попередньої влади, бо до нас звертаються ті люди, які вже роками ходять по різних інстанціях і їм ніхто не може допомогти”, – зазначив Володимир Веркалець, голова спілки.

     

    Крім того, Веркалець зазначив, що 31 січня-2 лютого у Запоріжжі проходив Перший з’їзд народних рад України, на якому вирішили створити Асоціацію народних рад України.

     

    Розповідаючи про свої плани на майбутнє, члени Народної ради запевнили, що Стіна пам’яті Небесної сотні на фасаді Білого дому таки буде. Зараз є декілька проектів, але вони трохи “не такі”, тому активісти створять ініціативну групу, яка обходитиме художні училища та мистецькі кафедри в університетах, аби знайти найкращий проект стіни.

    Веркалець подякував волонтерам, які їздять у зону АТО, і повідомив, що незабаром у рамках проекту “Люди допомагають людям” деяким сім’ям загиблих у АТО виділять кошти.

    Члени спілки “Народна рада Івано-Франківської області” наголошують, що їхня організація є аполітичною.

     

    18.02.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!