Міська рада по-своєму вирішила проблему мешканців, які постраждали від ПП «Екватор-ІФ»

  • Депутати міської ради надали дозвіл на відключення від централізованого опалення та звільнили від сплати нарахованого боргу за теплопостачання.

    Сьогодні на пленарному засіданні Івано-Франківської міської ради мешканці, які постраждали внаслідок шахрайства, черговий раз звернулися до депутатів міської ради за допомогою.

    Фактично, на сьогоднішній день люди потрапили в глухий кут.

    Обдурені шахраями, які виманили у них значні кошти, мешканці ще й заборгували МКП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» за центральне теплопостачання.

    Тож постраждалі просять депутатів надати їм дозвіл на відключення від центрального теплопостачання та списання нарахованих боргів.

    Депутати довго обговорювали це питання. Своїми шахрайськими діями ПП «Екватор-ІФ» завдав значних збитків не лише мешканцям, але й комунальному підприємству. Наразі прокуратура міста проводить розслідування цього питання, а керівника ПП «Екватор-ІФ» оголошено в розшук.

    Міські обранці стали на бік постраждалих мешканців та надали їм дозвіл на відключення від централізованого опалення. Також депутати вирішили задовольнити прохання щодо списання вже нарахованих боргів «Івано-Франківськтеплокомуненерго».

     

    Читайте також:

    Усі комісії Івано-Франківської міської ради будуть відкритими

    Івано-Франківська міська рада вимагає грошей, які вкрав Янукович і його поплічники

    Директора-шахрая фірми “Екватор-ІФ”, який ошукав франківців, оголосили в розшук

    19.02.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!