Янукович розповів, як мріяв очолити “ДНР”, та пообіцяв повернутися в Україну

  • До річниці перемоги Майдану колишній президент України з’явився в ефірі російського “Першого каналу”.

     

    Янукович розповів, як у нього “болить душа” через жертви на Донбасі, та поділився мріями про повернення в Україну, – передає “Еспресо.TV“.  

     

    “У мене не було можливості туди (в Україну, – ред.) повернутися. Я не приховую: я посилав людей в Україну, які моніторили ситуацію, та й зараз ми її моніторимо. Я не буду приховувати, що в мене не йшла з голови думка про те, щоб повернутися й очолити спочатку протестний рух, а потім взяти участь у захисті людей, які опинилися в цій ситуації. Але всі (соратники, – ред.) приходили до спільної думки: як тільки я з’явлюся, наші колишні опоненти, а зараз уже вороги, не тільки мої, а й усього українського народу, я вважаю, зроблять усе, щоб мене знищити.

     

    Мої соратники були категорично проти, щоб я їхав в Україну. Мене відмовляли від цього. Події розвивалися дуже стрімко, і знайти це “вікно” не виходило. Я шкодую, що не зміг цього зробити”, – розповів Янукович.

     

    Однак від запевнив, що повернеться в Україну, “як тільки з’явиться така можливість”.

     

    “Але, як кажуть, Бог залишив мені життя. Мабуть, для чогось я потрібен. І … як тільки в мене з’явиться можливість повернутися, я повернусь і зроблю все можливе, щоб полегшити життя в Україні. А сьогодні головне завдання – зупинити війну в Україні”, – заявив колишній президент.

     

    Повну версію інтерв’ю обіцяють показати в підсумковій програмі, яка вийде в ефір 23 лютого.

     

    21.02.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!