Координаційний комітет виділив сімом пораненим у АТО франківцям 43 тис. грн

  • Учора, 24 лютого, відбулося чергове засідання Координаційного комітету допомоги учасникам АТО під головуванням заступника міського голови Михайла Вереса.

    Матеріали на засідання Координаційного комітету підготував департамент соціальної політики. Після прийому необхідних документів (заяви на ім’я заступника міського голови, копії паспорта, копії ідентифікаційного номеру, довідки про перебування в зоні АТО, довідки про перебування в лікувальному закладі в зв’язку з пораненням) спеціалісти відділу державних соціальних інспекторів за дорученням директора департаменту складають акти обстеження матеріально-побутових умов встановленого зразка.

    На засіданні вирішили надати матеріальну допомогу на лікування сімом пораненим учасникам АТО на загальну суму 43 тис. грн. та 55 військовослужбовцям та членам їх сімей, які зараз беруть участь у антитерористичній операції, на загальну суму 55 тис. грн.

    Координаційний комітет по можливості забезпечує надання матеріальної допомоги, оперативне розв’язання проблем, з якими звертаються члени сімей поранених та загиблих військовослужбовців, а також члени сімей учасників АТО, що потребують особливої уваги чи перебувають у складних життєвих обставинах.

  • 25.02.2015

     

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!