26 лютого в Івано-Франківську розпочинається показ фільму-концерту “Океану Ельзи” (ВІДЕО)

  • Улітку на НСК «Олімпійський» відбувся завершальний концерт гурту «Океан Ельзи» в рамках ювілейного туру «Океан Ельзи – 20 років разом!» Цей виступ зібрав понад 75 тисяч шанувальників з усього світу і став офіційно зареєстрованим концертним рекордом України.

     

    Компанія “FILM.UA” вирішила зафіксувати цю, безумовно, історичну подію і вже 26 лютого запрезентує кінотеатральну версію легендарного виступу.

     

    Для того, щоб показати, як змінювався «Олімпійський», будувалася сцена, встановлювалася техніка, як у день концерту чаша наповнювалася десятками тисяч глядачів, а згодом — величезний стадіон знову повернувся до звичайного життя, використовувалися найсучасніші технології відео- та звукозапису.

     

    Зйомками концерту займалася команда відомого оператора-постановника з Великобританії Енді Хорнера. Була задіяна найпотужніша в Україні ПТС та 17 камер, встановлених по всьому стадіону. Але найголовніше в концерті-кіноверсії це, звісно, достеменно відтворений звук.

     

     

    Під час зйомок використовувалася унікальна система запису, яка створить для глядачів у кінотеатрі ефект присутності на стадіоні та надасть їм змогу не тільки послухати улюблені пісні, але й знову відчути себе частиною того, що відбувається.

     

     

    26.02.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!