На території Прикарпаття – 13 офіційних блокпостів

  • На території Івано-Франківської області облаштовано та функціонує 13 блокпостів.

     

    У цілодобовому режимі здійснюється контроль за переміщенням автотранспорту з метою недопущення будь-яких терористичних актів, проникнення на Прикарпаття осіб, які можуть скоїти злочини, ввезти зброю, дестабілізувати ситуацію в регіоні.

     

    Працівники спеціальних підрозділів міліції разом із працівниками ДАІ, працівниками районних підрозділів міліції, представниками від громадських формувань забезпечують контроль за в’їздом-виїздом на територію обслуговування. Міліціонери несуть службу в повному екіпіруванні зі зброєю.

     

  • “Такі блокпости діють у кожному районі. Зокрема у Рогатинському, Долинському, Снятинському, Городенківському, на території Яремчанської міської ради, тобто на всіх виїздах-в’їздах на територію області з сусідніх областей. Ми проводимо як зовнішньо-, так і внутрішньообласний контроль. Перевіряються автотранспортні засоби на наявність зброї, вибухівки, наркотичних речовин та інших підозрілих предметів. Крім цього, правоохоронці з представниками від громадськості здійснюють нагляд за безпекою дорожнього руху”, – повідомив начальник міліції громадської безпеки в Івано-Франківській області Василь Віконський.

     

    28.02.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!