Вадим Войтик розповів франківцям про свою подорож Індокитаєм (ФОТО)

  • 28 лютого Вадим Войтик, відомий мандрівник, екс-директор комунального підприємства ЄРЦ і теперішній шеф-редактор газети “Галка”, у громадському ресторані “Урбан” поділився враженнями від подорожі півостровом у південно-східній  частині Азії.

    “Це як хвороба. Один раз поїхав за кордон – і все. Раджу всім використовувати так звані прес-тури – тобі все оплачують, ти їздиш і насолоджуєшся, а опісля маєш написати кілька матеріалів. Ти вправляєшся як журналіст і як дослідник, це найкраще”, – розповів Войтик. Загалом за 42 роки свого життя мандрівник уже відвідав 62 країни, у багатьох з них був кілька разів. “Наймажорнішою” своєю подорожжю Вадим вважає подорож Тунісом, під час якої він жив у п’ятизіркових готелях і відвідував фешенебельні ресторани.

    Журналіст розповідає, що подорожувати – не проблема. “Якщо усвідомлюєте, як їде транспорт, знаєте декілька слів іноземною і розумієте принципи логістики – немає чого сидіти на місці”, – заохотив присутніх Войтик, демонструючи світлини з побуту жителів Азії, і зазначив, що “не все таке страшне і противне, як нам розповідають і показують”.

     

    Читайте також:

    Між гламурним раєм Балі і сірчаним пеклом Іджену (фото)

    1.03.2015

     

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!