У Москві на акції пам’яті Нємцова затримали українського депутата

  • Сьогодні у Москві на акції в пам’ять про вбитого російського опозиціонера Бориса Нємцова затримали нардепа Верховної Ради Олексія Гончаренка.

    Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбуку. За словами народного обранця, він був на площі без прапорів та транспарантів. Одягнений у футболку з портретом Нємцова та написом: “Герої не вмирають”. Гончаренко у соцмережах написав, що його вдарили.

    “Мене затримала поліція. Відвели в автозак, відібрали паспорт. Потім паспорт повернули і вивели з автозаку, вдарили. Зараз тримають біля автозаку, не відпускають. Я нічого не викрикував, плакатів та прапорів не ніс – затримали просто за футболку. Зараз ведуть у відділення поліції”, – йдеться у повідомленні нардепа.  

    Інформацію про затримання Гончаренка підтвердили російські правоохоронці. “Московська поліція підтверджує, що Гончаренко затриманий. Він буде переданий представникам Слідчого комітету Росії для проведення подальших процесуальних дій”, – заявили в управлінні московської міліції. Причину затримання українського нардепа російські правоохоронці не називають. 

  • 1.03.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!