Голови прикарпатських сільрад взяли участь у семінарі на Вінниччині

  • У рамках швейцарсько-українського проекту “Підтримка децентралізації в Україні” DESPRO у Вінниці відбувся навчальний семінар для сільських голів населених пунктів – переможців конкурсу на впровадження проектів із водозабезпечення у 2015 році.

    У заході взяли участь представники Івано-Франківської та Вінницької областей. Від Івано-Франківщини – представники сіл Гериня, Оболоня, Вістова, Старий Лисець, та Вікняни, Долинської, Калуської, Тисменицької і Тлумацької райдержадміністрації, а також облдержадміністрації та обласної ради.

    Експерти проекту ознайомили учасників із загальним порядком реалізації проектів із будівництва/реконструкції систем централізованого водопостачання, спеціальними вимогами до їх технічної частини, принципами залучення коштів для фінансування проектів,  змінами в умовах і порядку надання співфінансування DESPRO. Також обговорили варіанти утримання і обслуговування майбутніх систем водозабезпечення та розрахунок тарифів. 

    Незабаром заплановано урочисте підписання договорів із сільськими населеними пунктами – учасниками DESPRO 2015 року на впровадження їх проектів. 

    2.03.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!