Баскетбол. Найближчими днями визначиться доля франківської “Говерли” (ВІДЕО)

  • Головний тренер івано-франківської “Говерли” Євген Мурзін знову підкреслив, що наступний тиждень стане для франківців доленосним…

     

    1 березня ослаблена кадровими втратами “Говерла” зуміла вистрілити однією з головних сенсацій туру – франківці переграли “Черкаських мавп”. Тим не менш, радість коуча “ведмедів” Євгена Мурзіна була стриманою, адже ніхто ще не знає, чи вдасться керівництву зберегти цей склад команди, чи з “Говерли” продовжать іти гравці.

     

    “Ми живемо одним днем, а матч проти Одеси через тиждень. Я не знаю, хто вийде у вівторок на тренування, тому що ситуація дійсно важка. Це остання гра, перед якою нам вдалося більш-менш утримати їх. Тривожна ситуація для нас”, – підкреслив Мурзін.

     

    Зі слів тренера стає зрозуміло, що найближчого вівторка для Говерли вирішиться багато чого:

     

    “У понеділок вихідний. У вівторок я призначив тренування на 11:00, але і я, і керівництво повинні говорити вже більш конкретно з хлопцями, тому що слово “завтра” у вівторок ніякої ролі вже грати не буде”, – пояснив наставник “ведмедів”.

     

    Але навіть у такій ситуації керманич “жовто-зелених” знайшов позитив. Мурзін розповів журналістам, що зараз в його команді грає рекордна кількість іванофранківців.

  •  

    “Я думаю, це вперше за багато років стільки представників Івано-Франківська грають у команді. Я сьогодні почав рахувати… півкоманди!, – зауважив Мурзін. – Пам’ятаю, раніше завжди говорили: “Ми хочемо приходити на своїх гравців”. Приходьте! Їх уже півкоманди. У вівторок не зміниться ситуація – їх буде ще більше. Приходьте!” – посміхаючись, додав тренер.

     

    Нагадаємо: за останні два тижні “Говерлу” покинули Мекі Макнайт, Рікардо Гленн, Сергій Алфьоров та Владислав Подолян.

     

     

    2.03.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!