Олег Гончарук: Наша ціль – бути лідерами за практичною реалізацією інвестиційних проектів

  • Днями у Києві відбулося перше засідання координаційної ради з розвитку Івано-Франківської області «Єврокарпатська ініціатива». Учасникам заходу презентували інвестиційний потенціал Прикарпаття – «Івано-Франківська область: партнерство для успіху».
    Про підсумки засідання та реалізацію проекту голова облдержадміністрації Олег Гончарук розповів на прес-конференції, яка відбулася у вівторок, 3 березня. 

    «Мета проекту – зробити нашу область ще більш відкритою і сприятливою для залучення інвестиційних ресурсів. Ми маємо чітку картину інвестиційного потенціалу Прикарпаття, готові до відповідального діалогу, спрямованого на розвиток ділової активності та взаємовигідного зростання», – зауважив Олег Гончарук.

     

    Як зазначив очільник області, Івано-Франківщина прагне стати зрозумілим та доступним партнером для європейських інвесторів.

     

    «На території області спільно з європейськими партнерами вже реалізуються понад 30 важливих проектів. За підсумками рейтингу інвестиційної привабливості регіонів, минулого року Івано-Франківщина посіла друге місце серед 27 регіонів України (24 області, АР Крим, м.Київ та м.Севастополь). Але ми ставимо амбітну ціль – бути лідерами не тільки за потенціалом, а й за практичною реалізацією інвестиційних проектів», – наголосив голова облдержадміністрації.

     

    За словами Олега Гончарука, перспективними сферами інвестування на Прикарпатті є туризм і рекреація, деревообробна і аграрна галузі, транспортна інфраструктура, розвиток енергозберігаючих технологій і альтернативних видів енергії.

  • «У нас надзвичайно велике бажання працювати. У вас – значні інвестиційні можливості. Об’єднання дасть можливість уже в найближчій перспективі спільно досягти взаємовигідного результату!» – резюмував Олег Гончарук.

     

    3.03.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!