Анушкевичус про “Тріумф-2015”: Ніяких п’янок, гулянок, танцюльок не буде

  • Міський голова Івано-Франківська на прес-конференції із заступником з економічних питань Богданом Біликом та головою ради підприємців при МВК Петром Строїчем окреслили, як відбуватиметься церемонія «Тріумф-2015».

    Як відомо, в Івано-Франківську цьогоріч відбудеться вже щорічна дванадцята церемонія вшанування лідерів економічного прогресу Івано-Франківська «Тріумф-2015». За словами міського голови Анушкевичуса, зважаючи на складну ситуацію в країні, захід відбуватиметься у камерному форматі.

    «Я вважаю, що в такий складний час не можна не відзначити підприємців та підприємства, які попри складну економічну та суспільно-політичну ситуацію в країні працюють із прибутком та вчасно сплачують податки до бюджету й заробітну плату працівникам. У цій ситуації не відзначити їх було б не правильно. Інша справа – формат заходу. Ніяких п’янок, гулянок, танцюльок не буде – кава, чай та класична музика», – наголосив Віктор Анушкевичус.

    Окрім того, мер Анушкевичус наголосив, що такий формат заходу підтримали й дорадча рада та рада підприємців.

    Як зазначив заступник міського голови із економічних питань Богдан Білик, на цьогорічну церемонію «Тріумф-2015» у бюджет було закладено 150 тисяч гривень, але бюджет переглянули і виділили лише 50 тисяч гривень.

    «Це гроші тільки на закупівлю призів для переможців, сюжети про підприємства та оренду залу. У списку номінацій є також новації – це найкраще підприємство з впровадження енергоефективних заходів, соціально-відповідальне підприємство та місто-партнер», – зазначив Богдан Білик.

  • Церемонія «Тріумф-2015» відбудеться 27 березня в приміщенні ресторану “Пасаж Гартенбергів”. Заявки на участь у конкурсі приймаються до 14 березня. 

    3.03.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!