Нємцова вбили за наказом Путіна, – Навальний

  • Заарештований у Москві на 15 діб російський опозиціонер Олексій Навальний у своєму блозі написав, що Бориса Нємцова вбили за наказом президента РФ Володимира Путіна.

     

    На його думку, Нємцова вбили російські правоохоронці або представники спецслужб за наказом вищого керівництва РФ і Путіна зокрема, – пише ТСН

     

    “Я вважаю, що Нємцова вбили учасники урядової (спецслужби) або проурядової організації за наказом політичного керівництва країни (в тому числі й Володимира Путіна). Питання лише в тому, як був сформульований цей наказ: “Ви повинні вбити Нємцова” чи “Ви повинні провести гучну резонансну акцію”, – написав російський опозиційний політик.

     

    Він також додав, що в Росії впродовж останніх місяців створюються екстремістсько-терористичні групи, мета яких – боротися з опозицією.

     

    “Досить уже повторювати нісенітницю, що “Бориса вбила атмосфера ненависті”. Ну яка атмосфера? Атмосфера ненависті у нас із 2007 року, а в останні місяці ми бачимо організаційне будівництво проурядових екстремістсько-терористичних груп, які прямо називають своєю метою боротьбу з опозицією там, де поліція не може. Екстремістсько-терористичні організації, про які я пишу, створюються не як реакція на “невисловлений запит”, а прямо на нарадах в Кремлі “, – додав Навальний.

     

     

    Читайте також:

    Сьогодні в Москві поховають Бориса Нємцова. Онлайн-трансляція (ВІДЕО) 

    В Інтернеті з’явилося можливе відео вбивства Нємцова 

    У Москві вбили російського опозиціонера Бориса Нємцова

    3.03.2015

     

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!