Міліція про затримання бійців 128-ї гірсько-піхотної бригади: Це непокора законному розпорядженню

  • 3 березня 2015 року близько 22 години в Івано-Франківський міськвідділ внутрішніх справ за злісну непокору законному розпорядженню працівників міліції наряди патрульної служби доставили п’ятьох осіб, які перебували у стані алкогольного сп’яніння.

    О 20 годині 45 хвилин на вулиці Мазепи в Івано-Франківську троє осіб в цивільному одязі, вийшовши на проїжджу частину дороги, зупинили наряд працівників міліції, який рухав автомобілем за маршрутом патрулювання. Чоловіки назвалися бійцями 128-ї гірсько-піхотної бригади, яка зараз перебуває у відпустці. Вони розпочали конфлікт з міліціонерами, звинувативши їх, що ті несуть службу не у східному регіоні України, а на Прикарпатті. Згодом на місце сутички прибули ще двоє осіб з цієї ж 128-ї бригади, які також долучилися до конфлікту. В результаті сутички пошкоджено одяг працівників міліції. На місце події викликали ще один наряд патрульної служби, з допомогою якого затримали правопорушників та доставили п’ятьох затриманих осіб до Івано-Франківського МВ УМВС.

    Перебуваючи у міськвідділі міліції, один із затриманих у присутності інших затриманих через алкогольне сп’яніння упав та пошкодив голову. Міліціонери викликали швидку допомогу, медики доставили травмованого до медичного закладу. Щодо інших чотирьох затриманих – складено адміністративні протоколи за порушення ст.185 КУАП «Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця». Усі вони, як засвідчила експертиза, перебували у стані алкогольного сп’яніння.

  • 4.03.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!