Франківським керівникам будинкових комітетів пояснили, як долучитися до конкурсу розвитку самоврядування

  • Сьогодні, 10 березня, в Івано-Франківську відбувся семінар для голів ОСББ, БК, ВК та ЖБК, які бажають брати участь у міському конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування.

    Мета конкурсу – підняти рівень самоврядування в Івано-Франківську через різноманітні форми самоорганізації населення та вдосконалення навиків написання грантових проектів інститутами громадського суспільства. 

    За словами секретаря міськради Миколи Вітенка, цьогоріч заявки на участь у конкурсі прийматимуть лише на поточний ремонт у екпертно-аналітичному відділі МВК Івано-Франківської міськради до 31 березня. 

    За три роки, впродовж яких діє цей проект, із міського бюджету для переможців конкурсу на облаштування житлово-комунального фонду виділено 900 тисяч гривень. 

    Згідно з умовами конкурсу, цьогоріч влада з міського бюджету виділить 85% коштв на реалізацію проекту і 15% коштів для учасників. Натомість минулого року проекти фінансувалися на 80% і 20%. 

    Керівникам ОСББ, БК та ЖБК розповіли, як правильно оформити документи для подачі їх на конкурс.

    “Цьогоріч ми будемо звертати увагу на звітність. Тож є обов’язковим грунтовний звіт про виконані роботи”, – наголосив начальник експертно-аналітичного вдділу МВК Станіслав Козлов.

    10.03.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!