Для переселенців зі сходу відкрили “гарячу лінію”

  • Сьогодні, 12 березня, розпочала роботу безкоштовна «гаряча лінія», фінансована Європейським Союзом, куди можуть звертатися переселенці та особи, які постраждали внаслідок конфлікту на сході.

    «Гарячу лінію» куруватиме неурядова організація «Донбас SOS» при загальному адмініструванні «Міжнародної організації з міграції» (МОМ). Зателефонувавши на гарячу лінію (0 800 309 110), переселенці та особи, які постраждали внаслідок збройного конфлікту, матимуть змогу безкоштовно отримати практичну інформацію. Тут можна дізнатися про пошук житла та умови проживання, реєстрацію, отримання соціальних виплат, відновлення документів, освіту, працевлаштування, гуманітарну, медичну та психологічну допомогу, урядові та міжнародні програми підтримки переселенців, можливості допомоги постраждалим від гендерного на інших форм насильства.

     

    Гаряча лінія працює з 9:00 до 21:00 в робочі дні та з 9:00 до 18:00 у суботу і неділю. Очікується, що впродовж першого року функціонування лінії нею зможуть скористатися щонайменше 12 тисяч осіб.

  • 12.03.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!