Запасів основних продуктів харчування на Прикарпатті вистачить на місяць (ФОТО, ВІДЕО)

  • 13 березня відбулася прес-конференція щодо стану забезпеченості продуктами харчування на Прикарпатті. За дорученням голови Івано-Франківської ОДА створено робочу групу із проведення моніторингу цінової ситуації із забезпеченням продовольчими товарами в області.

     

    «На сьогодні ситуація з наповненням продовольчими товарами стабілізована… Маємо запасів основних продуктів харчування – на місяць, щодо інших продуктів харчування, які виробляються в області (картопля, цибуля, буряк, тощо) – на девять місяців. А запасів борошна, які сьогодні є в аграрному фонді маємо до наступного врожаю», – розповів директор департаменту економіки Івано-Франківської ОДА Володимир Попович.

     


    За його словами, ціноутворення і цінову ситуацію на ринку контролюють районні державні адміністрації та міськвиконкоми. Було дане доручення створити моніторингові групи із вивчення ситуації.

    «На сьогодні існує заборона прямої перевірки суб’єктів підприємницької діяльності, фізичних осіб та підприємців. Саме тому ми створили моніторингові комісії в кожному районі», – зазначив Володимир Попович.

     

    13.03.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!