На Прикарпатті двоє чоловіків підпалили забитого ними до смерті односельця (ФОТО)

  • Обгоріле тіло чоловіка виявили в одному з помешкань у Надвірнянському районі за кілька днів після вчинення злочину, а підозрюваних у його скоєнні правоохоронці затримали вже через кілька годин після повідомлення про кримінальне правопорушення.

    Про обгорілий труп 26-річного чоловіка в селищі Ланчин міліцію повідомив місцевий фельдшер. Прибувши на місце події, правоохоронці розпочали пошуки ймовірних свідків злочину, які б могли розповісти про обставини кримінального правопорушення та підозрюваних у його скоєнні.

    Працівники міліції запідозрили в причетності до загибелі делятинця двох його знайомих, до речі, раніше судимих. Їх відшукали та затримали впродовж кількох годин.

    Як з’ясувалося, 25-річний та 21-річний чоловіки ще кілька днів тому під час застілля в будинку одного з них посварилися з товаришем. Словесна перепалка переросла у бійку. Спричинені ударами ніг та рук тілесні ушкодження виявилися смертельними. Щоб приховати скоєний злочин, зловмисники облили тіло потерпілого бензином та підпалили. Через якийсь час перенесли його до комори, а самі втекли.

    За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (“Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого”). Покарання за вчинення такого злочину передбачає ув’язнення від семи до десяти років. Підозрюваних затримано за ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

    14.02.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!