Пишіть листи – бійцям потрібна підтримка

  • Михайло Кривень із позивним “Зима” служить у добровольчому батальйоні оперативного призначення (50-ий полк). Добровольцем записався 16 листопада, а з 5 січня перебуває в зоні бойових дій. Після місяця перебування на сході 11 лютого хлопця мобілізували.

    Михайло працював інженером-радіологом в Івано-Франківській обласній клінічній лікарні. До лав українського війська пішов після парламентських виборів. Тоді спіймав себе на думці, що в державі нічого особливо не змінилося, а після революційних подій змін ой як хотілося. Спостерігав, як сотник Майдану витрачає сотні тисяч гривень на те, щоб зайняти бажане місце в Верховній Раді. Це й наштовхнуло на думку, що зміни починаються з себе. Крім того, змалечку вважає, що чоловік зобов’язаний захистити свою Батьківщину, дім та родину.

    “Коли пішов на схід, рідні не знали, що я перебуваю в зоні бойових дій, – розповідає військовий. – Свою довготривалу відсутність пояснив тим, що подорожую з дівчиною по Європі. Про те, що був на сході, мама дізналася за тиждень до мого приїзду додому. Думав розповісти батькові, але був упевнений: таємницю він не збереже, розповість матері, а та буде хвилюватися, не спати ночами”.

     

    За словами Михайла, військові на сході добре забезпечені. Нині там не бракує ні продуктів харчування, ні одягу. Але це заслуга волонтерів, які витрачають час і сили для пошуку необхідного. Хоча є така річ, якої все ж не можуть забезпечити волонтери. Це добре слово, підтримка, лист із дому чи зізнання від дівчини, впевненість, що бійця люблять і дуже чекають миті, коли він повернеться додому. Тож пишіть листи військовим – вони їм дуже потрібні!

     

  • Читайте також:

    Діти у Франківську малювали “кольорову” Україну (ФОТО)

    18.03.2015


    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!