Олег Гончарук: “Кандидатуру Скуматчука подавати не буду” (ВІДЕО)

  • На сьогоднішній зустрічі з представниками верховинської громади та активістами, про яку писав «Галицький кореспондент», голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук дав чітко зрозуміти, що не збирається подавати кандидатуру Ярослава Скуматчука на голову Верховинської РДА.

     

    «Гончарук не подасть кандидатуру Скуматчука. Ваше право, як чинити далі. Люди, я прошу почути мене. Я справді не йду в депутати, не подаю свою кандидатуру в жодну з партій. Я реально сказав, що працюю тільки до місцевих виборів», – зазначив Олег Гончарук.

     

    Після цього голова ОДА пішов на планову нараду, щоправда, пообіцяв повернутися до верховинських активістів для продовження дискусії. Натомість активісти пообіцяли запросити до Івано-Франківська Ярослава Скуматчука. 

     

     

  •  

    Учора, 17 березня, надвечір на офіційному сайті Президента України опубліковано розпорядження № 268/2015-рпЗвільнити СКУМАТЧУКА Ярослава Юрійовича з посади голови Верховинської районної державної адміністрації Івано-Франківської області“, – йдеться у повідомленні.

    18.03.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!