Головним міліціонером області призначено Віктора Шкутова (ФОТО)

  • Сьогодні, 18 березня, в Івано-Франківську заступник міністра МВС Олексій Руденко представив нового начальника УМВС в області.

    За словами Руденка, 17 березня міністр Аваков підписав наказ №459, згідно з яким Микола Семенишин призначений начальником Управління МВС у Хмельницькій області.

    Наказом №461 начальник обласної міліції Прикарпаття призначив полковника міліції Віктора Шкутова, який до цього  очолював міську міліцію в Івано-Франківську.

    На представленні були присутні також заступник голови обласної ради Остап Дзеса, голова ОДА Олег Гончарук, обласний прокурор Ігор Настасяк і т. в. о. начальника УСБУ в області Богдан Грошко.

    Полковник Семенишин подякував прикарпатським міліціонерам за службу і відзначив їхню професійність. “Я вам дуже дякую і вас усіх дуже люблю. Ви – команда!” – зазначив Семенишин.

    Олег Гончарук подякував Семенишину за співпрацю і запросив у гості “просто так, як людину і товариша”. Потім дякували усі очільники силових відомств області і бажали гарних показників Шкутову.

    Віктор Шкутов запевнив, що не знизить рейтинги прикарпатської міліції і докладатиме максимум зусиль для того, щоб забезпечити правопорядок на Івано-Франківщині.

  • 18.03.2015

     

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!