Прикарпатські депутати оприлюднять список сільрад, які відмовили учасникам АТО в земельних ділянках

  • В Івано-Франківську триває засідання 35-ї сесії облради. Депутати розглянули питання надання земельних ділянок учасникам АТО та сім’ям загиблих на Майдані і в АТО.

    За словами начальника держземагентства в Івано-Франківській області Володимира Боднарчука, на сьогодні вже надійшло 709 клопотань щодо надання земельних ділянок. Також надійшло 523 звернення щодо виготовлення проекту землеустрою, 54 з них відмовлено. 70 із цих звернень стосуються ведення особистого сільського господарства.

    “Уже надійшло 50 заявок на адресу управління щодо отримання земельних ділянок у Тисменицькому районі та Тисмениці. Зараз готується пакет документів, щоб учасники АТО та їхні родини не стояли у чергах при оформленні документів. Проекти на землевідведення ділянок в управлінні будуть виготовляти по собівартості”, – зауважив Бондарчук.

    Окрім того, депутати доручили управлінню держземагентства зібрати й оприлюднити інформацію про населені пункти, влада яких відмовила у виділенні земельних ділянок учасникам бойових дій.

    “З усіх сільських голів до нас звернувся лише голова села Підлісся з тим, щоб йому в управлінні допомогли винайти земельну ділянку, бо на території села немає”, – каже Бондарчук.

  • 20.03.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!