Віктор Янукович молодший загинув на Байкалі

  • За інформацією джерел, син екс-президента потонув.

    Молодший син екс-президента України Віктора Януковича Віктор загинув у Росії за трагічних обставин.

    Про це повідомляє відразу чотири джерела LB.ua, два з яких – у Російській Федерації з оточення екс-президента.

    За словами джерел, екс-нардеп брав участь у спортивних заходах на озері Байкал, коли мікроавтобус “Фольксваген”, в якому, крім нього, знаходилися ще п’ять осіб, провалився під лід. Віктор Янукович молодший потонув, іншим пасажирам вдалося врятуватися.

    Хто був за кермом, не повідомляється.

    Водночас трагедію на Байкалі підтвердило Головне управління МНС в Іркутській області. Згідно з повідомленням, увечері 20 березня на акваторії озера Байкал у районі північного краю острова Ольхон провалився автомобіль із водієм і п’ятьма пасажирами.

    “Порушивши вимоги заборонних інформаційних знаків, громадяни виїхали на лід, щоб зробити кілька фотознімків. У районі мису Хобой автомобіль провалився в тріщину. Глибина в цьому місці становить понад 20 метрів”, – розповіли в прес-службі МНС.

    “О 23.40 (ірк) п’ятьох людей, яким вдалося покинути потопаючий “Фольксваген”, знайшли і доставили в н.п. Сахюрта на судні на повітряній подушці “Хівус-10″. Рятувальники Сахюртінського ПСП за попередніми координатами за допомогою GPRS повернулися до місця провалу автомобіля і в ополонці виявили тіло водія”, – йдеться в повідомленні. Прізвище загиблого при цьому не називається.

    Керівник прес-служби МНС РФ по Іркутській області Андрій Шутов спростував інформацію про загибель сина екс-президента, – повідомляє BBC Україна.

  • “У суботу на озері Байкал під лід провалився автомобіль “Volkswagen” – одна людина загинула. Загиблим виявився Давидов Віктор. Інші п’ять осіб змогли вибратися з автомобіля”, – повідомив Шутов. Він також додав, що “не думає, що син президента міг бути водієм”.

    Як відомо, прізвище бабусі Віктора Януковича молодшого – матері Людмили Янукович – Давидова.

    Джерело РБК в обладміністрації підтвердило, що Віктор Янукович молодший перебував у автомобілі “Volkswagen”, який провалився під лід. Подробиці події він уточнити не зміг.

    Нагадаємо: сини екс-президента Януковича після його втечі також емігрували до Росії.

    22.03.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!