Коломойський кинув виклик Порошенкові

  • Про це на своїй сторінці у соцмережі “Фейсбук” написав народний депутат України Сергій  Лещенко.

    “Вхід в “Укрнафту” (контрольний пакет – у держави) зараз заблокований автоматчиками, – повідомив він. – Старший – у чорній касці – після кількох хвилин суперечок сказав, що є представником батальйону “Дніпро-1” (на відео у Сергія Грішина з “Громадського”). На запитання, що тут робить батальйон територіальної оборони Дніпропетровської області, він відмовився відповісти. За воротами в’їзду в “Укрнафту” стоїть військовий бронеавтомобіль. Це все відбувається в центрі Києва, у Нестеровському провулку поруч із Львівською площею. Це виклик усім нам – олігархічні ікла, які вп’ялися у здобич і не хочуть відпускати”.

     

    Нагадаємо: 19 березня голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський приїхав до приміщення компанії “Укртранснафта” захищати Олександра Лазорка, якого відсторонила від роботи наглядова рада компанії.

    Приміщення офісу заблокували зсередини. Коломойський розповів, що на державному підприємстві перебувають російські диверсанти, облаявши журналістів. Наступного дня президент Петро Порошенко оголосив догану Ігорю Коломойському. Причина – порушення правил професійної етики.

    22.03.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!