Геращенко повідомив нові подробиці загибелі Януковича-молодшого

  • Нардеп Антон Геращенко з посиланням на власне джерело повідомив подробиці смерті Віктора Януковича-молодшого, котрий трагічно загинув, провалившись під лід.

     

    Про це нардеп повідомив у фейсбуці.

     

    За його словами, Янукович-молодший, керуючи мікроавтобусом “Фольксваген Multivan”, наїхав на невидиму під снігом межу між старим і новим льодом. Машина почала провалюватися під лід, завалившись на бік водія. П’ятеро пасажирів встигли вибратися з машини. Із них четверо навіть ніг не замочили. П’ятого вже витягали з ополонки.

     

    “За словами очевидців трагедії, з якими спілкувалося моє джерело, Віктор заїхав на лід із пристебнутим ременем і, коли машина нахилилася на бік водія, втратив дорогоцінні секунди на те, щоб відстебнутися. Водійські двері вже не можна було відчинити, оскільки вони були затиснені між мікроавтобусом і льодом”, – повідомив нардеп в фейсбуку. Через кілька годин тіло Віктора Януковича-молодшого, як повідомило джерело Геращенка, спливло на поверхню ополонки, що свідчить про те, що він зміг відстебнутися і покинути мікроавтобус, коли той ішов на дно. Але йому просто не вистачило повітря, щоб вибратися на поверхню. Та й мокрий верхній одяг невблаганно тягнув назад – у безодню”, – додав Геращенко.

     

    23.03.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!