Терористи обстріляли сили АТО у всіх напрямках

  • У зоні АТО продовжується бойове протистояння російсько-терористичних угруповань із українськими військовими. Цієї ночі – з 20 год. 22 березня до 5 год. ранку – противник на всіх напрямках обстрілював позиції наших військ. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-центр АТО.

     

    “О 22.05 по селищу Піски бойовики били зі 120-міліметрового міномета, а о 23.30 та близько першої години ночі завдали вогневих ударів із танка по Опитному. На Луганщині о 1.15, грубо порушивши мирні домовленості та демонструючи присутність реактивних систем залпового вогню, ворог із “Градів” обстріляв селище Горіхове. А близько 3 год. у районі селища Сокольники піхота противника, використовуючи стрілецьку зброю, вступила у вогневий контакт із нашими військовими. Напад успішно відбитий”, – йдеться у повідомленні прес-служби.

     

    На маріупольському напрямку  близько 20-ї год. противник також невдало намагався штурмувати позиції українських військових поблизу селища Широкине.

     

    “За ніч цей населений пункт двічі обстріляли зі 120-мм мінометів та стрілецької зброї. Поблизу Артемівська під вогонь зі стрілецької зброї двічі потрапили селища Ленінське і Шуми”, – йдеться у повідомленні.

     

    Загалом із 20 год. до опівночі ворог 12 разів застосував зброю, ще п’ять разів порушував режим тиші з півночі до 5-ї ранку.

     

    23.03.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!