Віктор Анушкевичус розповів про своє протистояння з забудовником Бородайком (ВІДЕО)

  • «Галицький кореспондент» уже писав про те, що сьогодні, 26 березня, на сесії міської ради депутати обговорювали забудову міського озера. Саме під час розгляду цього питання мер Віктор Анушкевичус аргументував, чому земельну ділянку біля озера орендують окремі орендарі.

    Перший орендар – керівник підприємства «Гаразд-Україна» Костянтин Бородайко. Як сказав Анушкевичус, дозвіл на оренду він отримав ще у 2004 році (за каденції попереднього голови). Проте дозвіл дали на будівництво спортивно-відпочинкового комплексу.

    «Коли я прийшов до влади, пан Бородайко почав схиляти мене до того, щоб там будувати житло, я відмовився, – сказав Віктор Анушкевичус. – Якщо хтось пам’ятає моє протистояння з Бородайком, то воно було якраз результатом цієї відмови. І мені ніхто не допоміг, коли він мене тягав по судах».

    Другим орендарем є депутат міської ради Ріяфет Гасімов. За словами Віктора Анушкевичуса, у 2006 році Гасімову дали дозвіл на проектно-пошукові роботи, а також на будівництво спортивно-відпочинкового комплексу. «Але потім це питання вирішував не я і не тут, а в судах», – додав міський голова.

     

    Врешті він підкреслив, що є багато популізму з уст тих, хто причетний до скандальних забудов. Мер пообіцяв, що оприлюднить конкретнішу інформацію пізніше.

  • 26.03.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!