Геращенко поїхав до генпрокурора дізнатись, чому відпустили Бочковського

  • Відкликання прокуратурою з суду повідомлення про підозру стосовно колишнього глави ДСНС Сергія Бочковського є першим випадком в українській історії. Таку думку на своїй сторінці в фейсбуку висловив народний депутат Антон Геращенко.

    Політика дивує боротьба з корупцією представника генеральної прокуратури, який сам підписав повідомлення про підозру Бочковському і Стоєвському, – інформує ТСН. “Цей прокурор отримав вказівку згори? Якщо згори, то від кого? Від якогось начальника управління генпрокуратури, заступника генпрокурора? Генпрокурора? Або? Відповідь на це питання їду шукати до генерального прокурора Віктора Шокіна. Буду вимагати від нього реальної боротьби з корупцією, а не покривання корупціонерів”, – повідомив Геращенко. 

    При цьому нардеп зазначив, що на пам’яті старожилів із карного розшуку та усунутого УБОЗу це перший випадок, коли прокурор відкликає з суду раніше підписане повідомлення про підозру. “Виходить, що він сам особисто порушив закон, підписавши підозру  особі, не маючи для цього достатніх підстав”, – додав Антон Геращенко. 

    27.03.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!