На Прикарпатті затримали чергового автокрадія

  • Працівники Рожнятівського райвідділу міліції за кілька годин розшукали та затримали зловмисника, який обікрав незачинений автомобіль місцевого жителя.

     

    Як повідомив потерпілий, що з його автомобіля зникли магнітола та USB-накопичувач. Зловмисник скористався безпечністю власника машини, який залишив її відчиненою на кілька годин. Правоохоронцям вдалося цього ж дня встановити особу підозрюваного та затримати 23-річного жителя сусіднього села.

     

    До речі, правоохоронці також перевіряють його причетність довчинення аналогічних злочинів на території району.

     

    Разом із тим міліціонери розшукали на Рожнятівщині зниклий «ВАЗ 2107», а з тим і встановили особу, котра причетна до його зникнення.

     

    До міліції звернувся 26-річний житель райцентру, який повідомив про зникнення автомобіля. Потерпілий розповів, що машину залишив на вулиці, а коли повернувся автівки не було.


  • Проведеними заходами міліціонери з’ясували, що до зникнення автомобіля причетний 22-річний житель району. Зловмисник викрав транспортний засіб та розїзджав на ньому до того часу, доки не закінчилося пальне, а відтак залишив його на окраїні села.


    За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознакамизлочину, передбаченого ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статі передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до пяти років.

     

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!