Франківський депутат зі свою менеджеркою виграли тендер на ремонт мосту за 2 млн

  • Департамент будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської облдержадміністрації 20 березня уклав угоду з ТОВ «Спільне підприємство «Будучність» на капітальний ремонт прогонової будови моста через річку Горохолинка на вул. Медичній у Івано-Франківську. Вартість угоди – 2,07 млн грн. Про це повідомляє «Вісник державних закупівель», – пишуть “Наші Гроші“.

    Передбачено, що тривалість робіт (в тому числі й підготовчий період) – сім місяців. Сам договір підписано до кінця 2016 р.

    Повна проектна документація і кошторис не опубліковані й їх можна отримати у замовника. У ВДЗ сказано, що планується демонтаж прогонової будови, облаштування нових балок, захисної стінки тощо.

    Відомо, що капремонт мосту через р.Горохолинка вже замовляли у грудні 2013 року. Тоді переможцем тендеру також було підприємство «Будучність», роботи оцінили в 1,30 млн грн.

    Власниками ТОВ «Спільне підприємство «Будучність» є Михайло Швед і позафракційний депутат Івано-Франківської облради Роман Павлів.

    Єдиним конкурентом, як у 2013 році, так і на останньому тендері, було ТДВ «Карпатнафтобуд», власниками якого є 332 фізособи, з яких найбільші окремі частки мають Роман Безрукий і Марія Безрука.

    Відомо, що Марія Безрука також працює керівником ТОВ «Ромбуд», яким володіють вказані вище Михайло Швед і Роман Павлів, і фірма «Будучність».

     

    Подорожній, коли ти прийдеш в ОДА?

    Франківці просять місцеву владу запустити маршрут до вулиці Медичної

    30.03.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!