На Прикарпатті за вихідні на передвеликодньому ярмарку продали продукції майже на 1 млн грн

  • В Івано-Франківську організували передвеликодній ярмарок “Весна-2015” з ініціативи голови обласної державної адміністрації Олега Гончарука, департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації, Івано-Франківського міськвиконкому та районних державних адміністрацій.  

    Кожен район області взяв активну участь у ярмаркових заходах, які відбулися на вулицях Тролейбусна, Стуса, Короля Данила та Комунальна. Товаровиробники представили широкий асортимент якісної сільськогосподарської продукції за цінами нижчими від ринкових.

    Особливо це стосувалося таких продуктів, як борошно (5,60 грн/кг), жива риба – короп, товстолоб, карась, щука (25-38 грн/кг), картопля (2,50 грн/кг), яблука (8-10грн/кг), овочі.

    Мешканці міста та області мали можливість закупити продукти як для великодніх свят (яйця, ковбаси, мед, молочні та м’ясопродукти, хлібобулочні вироби, крупи, чаї, дикорослі ягоди, гриби), так  і для проведення весняних садово-городніх робіт (районовані саджанці фруктових дерев, кущі смородини, міндобрива, насіння), які були наявні в достатній кількості та асортименті.

    В ярмарку “Весна-2015” взяли участь сільгосптоваровиробники з усіх районів, а також рибгоспи, комбінати хлібопродуктів, птахофабрики, молокозаводи області. 

    Під час ярмарку в суботу торгували з 97 машин, реалізували продукції майже на 910 тис. грн.

  • 6.04.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!