Франківські міліціонери допомогли взяти під варту п’ятьох бойовиків так званої ДНР (ФОТО)

  • В УМВС України в Івано-Франківській області працівників слідчих підрозділів міліції краю, які щойно прибули зі службового відрядження зі східного регіону України, зустріли оплесками та відзначили заохоченнями.

    Т.в.о. першого заступника начальника обласного управління внутрішніх справ підполковник міліції Галина Гнатів привітала підлеглих з поверненням та подякувала за сумлінну службу. Завдяки професійній роботі івано-франківських слідчих за період їх відрядження взято під варту п’ятьох членів незаконних збройних формувань так званої ДНР, ще 24 особи оголошено в розшук за підозрою у вчиненні злочинів.

    Варто зазначити, що троє слідчих з цієї групи уже вдруге працювали в зоні проведення антитерористичної операції. Кожного з прибулих нагородили грамотами та грошовими винагородами.

    Керівник групи прикарпатських слідчих, які виконували свої функціональні обов’язки в міськрайорганах міліції Донеччини, підполковник міліції Юрій Палагнюк висловив щиру подяку за підтримку колег та керівництва прикарпатської міліції і запевнив, що кожен з них готовий до наступного відрядження.

     

    12.04.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!