Прикарпатські фахівці на Донбасі будуватимуть захисні споруди до 15 травня

  • Зведення фортифікаційних споруд на Донбасі відбуватиметься згідно з визначеними термінами.

     

    Про це на першому засіданні регіонального штабу з питань будівництва інженерних фортифікаційних споруд із метою зміцнення обороноздатності держави поінформував голова облдержадміністрації Олег Гончарук.

    У рамках наради обумовлено ряд пріоритетних зобов’язань щодо будівництва захисних об’єктів на Сході країни.

     

    За словами Олега Гончарука, на території Донецької та Луганської областей проводитиметься зведення оборонних споруд, які виконуватимуть фахівці з усіх регіонів України.  Івано-франківські спеціалісти вестимуть будівництво дванадцяти фортифікаційних об`єктів на першій та другій лінії оборони на території Костянтинівського району Донецької області. Задля цього урядом держави виділено понад 850 млн. гривень і розроблено чіткі терміни їхньої реалізації.

     

    «Усі завдання, які наразі стоять перед нами, виконуватимуться вчасно із повною відповідальністю, – запевнив Олег Гончарук. – Адже від якісно побудованих захисних споруд залежить збереження життя наших бійців».

     

    Весь обсяг робіт, як відзначив очільник Прикарпаття, повинен бути завершений до 15 травня цього року.  З цього приводу в області розроблений чіткий механізм співпраці та координації дій між головними виконавцями завдань.

     

    Слід зазначити, що  прикарпатські фахівці уже відбули на місце спорудження об`єктів оборони.

    news-image

    16.04.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!