Головою Державного агентства лісових ресурсів України призначать славнозвісного Тимочка?

  • Як стало відомо «Фразі», головою Державного агентства лісових ресурсів України призначать Ігоря Ярославовича Тимочка з Івано-Франківської області. Про це пишуть “Галицькі ліхтарі” з посиланням на ord-ua.com.

    Джерела зазначають, що на погоджувальній раді Кабінету міністрів України 9 лютого 2015 розглядалися дві кандидатури: теперішній голова Державного агентства лісових ресурсів Вінницької області Анатолій Бондар та Ігор Тимочко.

    З неофіційних джерел також стало відомо, що Бондаря лобіювала ВР, а Тимочка – АП України. Незважаючи на це, Кабінет міністрів дав згоду на розгляд двох кандидатур, але на підставі конкурсного відбору. Після вивчення характеристик, біографій, професійного та особистого життя претендентів на вакантну посаду, після запеклого обговорення перевагу віддали Тимочкові.

    Довідка: Ігор Тимочко народився в с. Старий Мізунь Долинського району Івано-Франківської області 14 липня 1971. Одружений. Має двох дітей. Закінчив Львівський державний університет внутрішніх справ за спеціальністю “Технічне правознавство”, Львівський національний університет ім. І.Франка (правознавство, спеціаліст) та Український державний лісотехнічний університет (лісове господарство та паркове господарство, за фахом – інженер лісового господарства). Має трудовий стаж 25 років. Пройшов трудовий шлях від робітника Виготського лісокомбінату до директора ДП «Виготського лісового господарства». Був депутатом Долинської районної ради трьох скликань. Нагороджений орденами, медалями та грамотами.

    Є інформація, що міністр АПК Павленко вже погодив кандидатуру Тимочка і незабаром буде наказ на призначення.

  • Ігор Тимочко був звільнений з посади директора ДП «Виготське лісове господарство» на вимогу тамтешньої громади після численних мітингів та страйків.

    16.04.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!