На Прикарпатті майстер лісу за тисячу гривень продав п’ять кубів деревини

  • Майстра лісу Коломийського спеціалізованого агролісгоспу правоохоронці затримали відразу після того, як він отримав гроші від місцевого мешканця за безперешкодне вивезення лісодеревини з території цього господарства.

     

    Як з’ясували івано-франківські міліціонери, працівник спецагролісгоспу вимагав, а відтак отримав неправомірну вигоду в розмірі однієї тисячі гривень за те, що не став на заваді селянинові під час вивезення п’яти метрів кубічних деревини з території лісу.

     

    За матеріалами працівників сектору Державної служби боротьби з економічною злочинністю Коломийського МВ УМВС України в Івано-Франківській області, за цим фактом відкрито кримінальне провадження, передбачене ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (“Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою”). За такі дії загрожує позбавлення волі від п’яти до десяти років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

     

    17.04.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!