Саакашвілі пояснив, чому вважає причетними до вбивств Бузини та Калашнікова спецслужби РФ

  • Російські спецслужби постійно використовують тактику вбивства своїх прихильників для провокації.

     

    Про це заявив екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі. За його словами, у Грузії російські спецслужби також намагалися вбивати проросійських активістів, щоб розбурхати грузинське суспільство, так само, як це зараз відбувається в Києві.

     

    “Ми це вже проходили в Грузії”, – наголосив Саакашвілі в ефірі одного з українських каналів. Колишній грузинський президент розповів, що у 2006 році лідер Консервативної партії Грузії, депутат парламенту Коба Давіташвілі заявляв про замах на нього, але багато хто сприйняв це як самопіар, – інформує ТСН.

    “Але через тиждень до мене приходять і кажуть – ти здивуєшся, але його дійсно хотіли вбити. І слід привів до ФСБ у Владикавказ, звідки підіслали вбивцю до його будинку”, – згадав Саакашвілі. До того ж він розповів зі слів бізнесмена Бадрі Патаркацишвілі, як той вербував грузинського генерала для вбивства двох проросійських активістів – “щоб підняти народ Грузії”. “У нас сидів майор Борисов, який також планував терористичні акти, зокрема біля офісу Лейбористської партії, що була дуже лояльною до Росії”, – додав Саакашвілі. Він також запевнив, що нинішня російська влада не особливо цінує життя своїх прихильників, якщо йдеться про велику імперську провокацію.


    Читайте також:

  • В екс-депутата Олега Калашникова стріляли 5 разів, – МВС

    У Києві застрелили Олеся Бузину

    Убивць Бузини і Калашникова навряд чи знайдуть швидко, – Геращенко

    Двор, где убит журналист / facebook.com/byblidze?fref=photo

    18.04.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!