У Варшаві попрощаються з чотирма студентами з Івано-Франківщини, які загинули в ДТП (ФОТО)

  • 23 квітня в Українському греко-католицькому храмі Варшави прощатимуться з чотирма студентами з Івано-Франківщини. Вони загинули в аварії, яка сталася на трасі Люблін-Варшава. “Фольцваген” із невідомих причин виїхав на зустрічну смугу та врізався у вантажівку. У машині були 20-річна Оксана Бондзяк, 19-річна Олена Бурмей, брати 20-річний Андрій та 18-річний Олександр Танасійчуки.

     

    “У четвер, на дев’ятий день після трагедії, збираємося в українській церкві. О сьомій ранку відбудеться Служба Божа за померлими, а о 18:00 прийдіть на панахиду. Запрошуємо Вас долучитися до спільної молитви, щоб згадати та помолитися за них”, – закликають друзі та родичі.

     

     

    Відомо, що трагедія сталася за 60 км від польської столиці, під містом Гарволін, – пише портал znaj.org.ua.

     

    “Вони поверталися на навчання після Великодніх свят. Усі були студентами Академії Леона Козмінського. Поляки замовчують, хто винен у тій аварії”, – розповіла знайома загиблих. Вона каже, що досі не може повірити в те, що трапилося. Місцева поліція поки проводить розслідування обставин автокатастрофи.

     

    Друзі пригадують, що один із братів мав погане передчуття. Але зрозуміли це тільки після трагедії. “Найбільша наша ілюзія в тому, що у нас ще багато часу”, – це останній запис Андрія в соцмережах.

     

    Читайте також:

    Нові подробиці смертельної ДТП в Польщі: один із загиблих – син голови села Стрільче 

    Жахливі фото з місця ДТП у Польщі, де загинули три прикарпатці (ФОТО)

    Стали відомі нові подробиці ДТП на трасі Люблін-Варшава. Троє загиблих із Прикарпаття

    Невтішна хроніка: на трасі Люблін-Варшава у страшній ДТП загинуло четверо українців 

     

     

     

     

    21.04.2015

     

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!