Вивихи від Моха

  • Днями

    ТЕЛЕВІЗОР

    Цю історію мені розповіла одна знайома бабуся. Її звати баба Клава (або повністю Клавдія Петрівна). Напевно, всі пам’ятають, що собою являли старі радянські телевізори. Хто не пам’ятає або не знає, нагадаю. Його вмикаєш і дві-три хвилини чекаєш, поки розжаряться всі лампи. Потім він поступово включається. Причому звук з’являвся десь на хвилину раніше, ніж зображення. Так от, ця баба Клава захотіла якось ще в ті радянські часи подивитися фільм “Циган”. Ось вона розповідає: «А я не знала, що у тій картині Клавдія Петрівна є. Входжу у кімнату, вмикаю телевізор, раптом чую, з темряви такий гучний басистий чоловічий голос каже: “Здрастуйте, Клавдіє Петрівно!” У мене мало інфаркт не стався.

    Якось

    ПІРСИНГ

    Коли я працював на попередній роботі, мені часто доводилося бувати на одному місцевому заводі. І є на тому заводі пункт прийому чорного металу, на який ми два рази на місяць звозили обрізки труб і стружку. І влаштувалася комірницею туди дуже симпатична дівчина-блондинка років двадцяти. Струнка, груди на місці, відразу з себе перед вантажниками почала показувати принцесу, а в голові, якби джміль у вухо залетів, то спокійно, не зачепивши мозку, через друге вухо і виліз би. Це не тому, що вуха великі, а тому, що мозок невеликий, якщо що. Розповів мені цей випадок з дівчиною сам господар прийомного пункту, а йому я можу довіряти. Підходить до нього ця дівчина, до речі, її звати Таня, і просить «матюгальник», тобто мегафон, переносний пристрій звукопідсилення. Він, не запитавши, навіщо, дав їй цю річ. На Танин вереск в матюгальник він звернув увагу тільки через деякий час і відразу вийшов на навантажувальний майданчик. І застав там таку картину: Таня не стрибає разом з вантажниками по горах металу, а метрів з п’ятдесяти намагається їм в матюгальник пояснити, яку купу якого металу і в який вагон повантажити. А пояснити з відстані дійсно важко, повірте. Забув сказати, завантажування здійснюється за допомогою здоровенного електромагніта на кран-балки. «У чому річ? – резонне питання господаря. – Ти чому не біля них?» Таня червоніє, мнеться, але вигляд боса говорить про те, що пояснення необхідні. І вона починає пояснювати: «Ви розумієте, мені Іванович (один з вантажників) сказав, що якщо є пірсинг, то магніт притягне і людину доведеться відколупувати палицею, а магніт нижче, ніж на три метри до землі не опускається – падати боляче буде. А у мене і пупок, і соски проколоті…»

    Колись

    ПОГРАБУВАННЯ

     

    У серпні 1975 року троє грабіжників вирішили пограбувати відділення Шотландського королівського банку в місті Ротсей. Однак їхня спроба увірватися в банк була зупинена… обертовими дверима банку, у яких вони несподівано застрягли. Сховавши пістолети, грабіжники почали кликати персонал банку на допомогу. Нарешті за допомогою касирів вони змогли звільнитися і, подякувавши своїм визволителям, попрямували геть. Відійшовши на деяку відстань, вони вирішили, що розпочату справу треба таки завершити, і повернулися назад. Подолавши цього разу обертові двері, грабіжники вбігли у банк з криком “Це пограбування! Всім залишатися на своїх місцях!” Але жодна людина з персоналу, який п’ять хвилин тому виймав їх з дверей, їм не повірила. Коли ж вони зажадали від касира 5000 фунтів готівкою, той схопився за живіт від сміху. Щоб довести, що все це серйозно, один з грабіжників спробував вискочити з пістолетом на стійку, але не зміг, впав на підлогу і зламав собі ногу. Зрозумівши, що справа закінчиться погано, двоє, що залишилися, спробували втекти, але були зупинені… обертовими дверима, де вони знову застрягли.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!