На Прикарпатті розшукали 25 осіб, які переховувалися від слідства

  • У ході проведення оперативно-профілактичної операції «Розшук», що тривала з 8 по 14 квітня 2015 року, івано-франківські оперативники проводили заходи, спрямовані на розшук як злочинців, так і безвісти зниклих громадян.

    Як повідомив начальник управління карного розшуку УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Ігор Бабюк, правоохоронцям за цей період вдалося розшукати 25 осіб, котрі переховувалися від слідства та суду. Водночас розшукали чотирьох засуджених до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі, які уникали їх.

    У результаті пошукових заходів під час операції оперативники встановили місцезнаходження осіб, які переховувалися від слідства з метою уникнення відповідальності за скоєння грабежів, крадіжок, шахрайств та інших протиправних діянь.

    Правоохоронці затримали 42-річного чоловіка з вогнепальною зброєю, котрий ще з 2013 року перебував у розшуку за вчинення тяжкого злочину, пов’язаного з привласненням майна шляхом зловживання владою. А у Верховині затримали буковинця, котрий перебував у розшуку за підозрою у скоєнні крадіжок у Хмельницькій області та крадіжці автомобіля у Молдові.

    За час проведення операції «Розшук» міліціонери встановили особи двох невпізнаних трупів, один з яких не вдавалося ідентифікувати ще з 2008. Також правоохоронці з’ясували місце перебування шести громадян, котрі вважалися безвісти зниклими.

    21.04.2015


    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!