Франківський міський суд знову очолюватиме Тарас Антоняк (ФОТО, ВІДЕО)

  • Голова Івано-Франківського міського суду Тарас Антоняк склав свої повноваження.

    Судді франківського міського суду зібралися, аби обрати голову. Головувати під час засідання суддів міського суду Антоняк запропонував Леву Кишакевичу. За задумкою  Антоняка, секретарем зборів має бути Людмила Мелещенко.

     

    Варто зазначити, що весь склад суду присутній – у залі зібрався 21 суддя. Створили лічильну комісію, до якої ввійшли судді Руденко, Болюк і Хоростіль.

     

    Слово взяв Роман Хоростіль, який запропонував на посаду голови суду суддю Антоняка. Інших кандидатур поки що немає, самовідвід судді також не беруть.

     

    Активіст Ярослав Ткачівський зазначив, що всі судді порядні і “не підуть на компроміс із совістю”. С

     

    Антоняк, у свою чергу, подякував присутнім за довіру та добру оцінку і пообіцяв продовжувати те, що розпочав – “відкритість”. Суддя наголосив, що на роботі є “хороший колектив та великий потенціал”. Стосовно заяви Ткачівського, Антоняк зазначив: “Неи завжди ваші суди можуть бути виграшні, бо завжди хтось виграє, а хтось програє. Є й третій варіант – примирення, ми завжди прагнемо до нього.

     

    Треба нагадати, що минулого року на посаду голоси суду була лише одна кандидатура. Вгадали, чия? Так, Тараса Антоняка. Станом на 10:45 йде таємне голосування, судді вкидають бюлетні у скриньку. 21 суддя проголосував за Антоняка. Звучать оплески. Тарас Антоняк уже вкотре буде головою Івано-Франківського міського суду.

     

    Суддя підкреслив, що вдруге відчув повагу і відповідальність, яку поклали на його плечі. “Я постараюсь бути містком між суддями і громадськістю”, – зазначив Антоняк.

     

    Читайте також:

    Новим головою Івано-Франкіського міського суду став Тарас Антоняк

    Телебачення розбрату

    Суддя у справі “Галичини” вирішив “не відводитися” (ВІДЕО)

     

    22.04.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!