Майбутніх психологів із Прикарпаття готують до роботи у реабілітаційних центрах

  • Щоб забезпечити професійно-практичну підготовку майбутніх фахівців для роботи у центрах психологічної реабілітації учасників АТО та внутрішньо переселених осіб, провели навчання для психологів-випускників Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

    Активну участь у їхній підготовці взяли фахівці кафедри соціальної психології освітнього закладу за підтримки деканату філософського факультету, головного позаштатного психіатра та психотерапевта департаменту охорони здоров’я ОДА Мирона Мулика та завідувача відділення обласної психоневрологічної лікарні №3 медико-психологічної допомоги та соціальної реабілітації Оксани Чайки. Навчання проводили члени ГО “Українська асоціація фахівців з подолання наслідків психотравмуючих подій”.

    За словами тренерів, вони передають свій практичний досвід у форматі навчання по всій Україні, допомагають здійснювати надання кризової психологічної допомоги та планують надалі розвивати і поширювати свою діяльність, створювати заходи для повноцінної соціально-психологічної реабілітації військових, що є учасниками АТО.

    Також переконані, що отримані знання студенти зможуть застосувати у професійній діяльності в психологічних реабілітаційних центрах із роботи не тільки з учасниками АТО, а також із їхніми сім’ями.

    news-image

  • 22.04.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!