Групу “Друга ріка” обстріляла паризька поліція (ВІДЕО)

  • Група «Друга ріка» опублікувала новий кліп – на пісню «Париж (Дай мені вогню)» зі свого торішнього альбому “Supernation”. За сюжетом ролика, музиканти стають об’єктом переслідування поліції.

    «Події розгортаються на околиці Парижу. Історія розказана в зворотному порядку. У центрі сюжету – авантюрна історія з викраденням красивої дівчини, в яку закохується один із учасників групи. Спроба завоювати любов силою призводить до того, що на музикантів починає полювати поліція», – повідомляється в поясненні групи до нового кліпу, в якому поліцейські застосовують вогнепальну зброю.

    Режисером кліпу виступив Влад Разіховскій, який знімав для групи також відео на пісню «Чую» і фільм про альбом “Supernation”. «За задумом режисера, у фіналі дівчина просто зникне, залишивши глядачеві можливість додумати сюжет самостійно. Але в останній момент, натхненний зйомками і красою героїні, барабанщик групи Олексій Дорошенко зважився на відчайдушний крок», – розповіли музиканти.

    Піснею «Париж» гурт «Друга ріка» зараз відкриває свої концерти. 13-14 травня команда вийде на сцену Національної опери України разом із Національним академічним оркестром народних інструментів.

    Друга ріка

    24.04.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!