На Франківщині затримали чоловіка, який розпродував крадену техніку (ФОТО)

  • Правоохоронці затримали зловмисника, коли той намагався збути крадений телефон на місцевому ринку. Міліціонери мають підстави підозрювати заїжджого чоловіка у причетності до щонайменше чотирьох майнових посягань.

    Як повідомив т.в.о. начальника Івано-Франківського міськвідділу внутрішніх справ підполковник міліції Володимир Козак, 33-річний житель Хмельницька приїхав до обласного центру Прикарпаття на початку квітня. Зазвичай він проникав у приміщення офісів, відваживши вікна, та крав різноманітну техніку.

    Правоохоронці вилучили у зловмисника два ноутбуки, 11 мобільних телефонів, п’ять планшетів, три фотоапарати, два електролобзики та шуруповерт. Утім, це лише частина з вкраденого майна, бо чимало злодій уже встиг продати, а кошти використав на власні потреби.

    Як з’ясувалося, затриманий має досвід кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів. Зараз йому знову оголошено підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (“Крадіжка”). Санкції статті передбачають позбавлення волі від трьох до шести років.

    Правоохоронці перевіряють причетність затриманого до інших злочинів на Прикарпатті й Хмельниччині. 

  • 24.04.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!