У Надвірній обрали нового президента Івано-Франківської обласної федерації спортивного та бойового самбо

  • У Надвірній в спорткомплексі СДЮШОР “Нафтохімік Прикарпаття” відбувся чемпіонат області з боротьби самбо, участь у якому взяли близько вісімдесяти учасників.

    Серед гостей змагань були заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Пасічняк, начальник управління молоді та спорту облдержадміністрації Ростислав Микитюк, голова районної державної адміністрації Олександр Кеніз,

    Звертаючись до учасників змагань від імені голови облдержадміністрації Олега Гончарука, Ігор Пасічняк побажав чесної боротьби, справедливого суддівства та заслужених перемог. «Заняття спортом є не тільки запорукою фізичного здоров’я людини, але й привчає до самоорганізації та цілеспрямованості. Нехай переможуть найдостойніші, а травми оминають усіх спортсменів!» – зазначив Ігор Пасічняк. Переможців та призерів змагань нагородили грамотами.

    Окрім того, в райдержадміністрації відбулась позачергова звітно-виборча конференція Івано-Франківської обласної федерації спортивного та бойового самбо. Учасники зустрічі заслухали звіт про проведену роботу і здобутки спортсменів, а також обрали нового президента федерації – Михайла Руденка. Новообраний очільник запевнив, що буде використовувати всі можливості задля розвитку цього виду спорту на Прикарпатті.

  • 26.04.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!